Dues victòries i una derrota en els partits de pretemporada del Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys

Plantilla del Cambrils Unió en un dels primers entrenaments d'aquesta temporada

El Cambrils Unió ja ha disputat tres partits de la pretemporada que els ha saldat amb dues victòries i una derrota. L'equip cambrilenc continua el rodatge per afrontar una exigent categoria, la Segona Catalana, en l'any que ha assolit el seu ascens. D'altra banda, en aquests primers dies de posta a punt de l'equip hi ha hagut dues noves incorporacions; Cristian González, que prové de l'Espanya Canonja, i Sergi Güell.
D'altra banda, els noms de tots els equips del club, aquesta temporada, és el de Cambrils Unió. Fins ara hi havia l'equip amateur i tres equips més de la base que la Federació els hi posava Cambrils United, per motius que es desconeixen. A partir d'aquesta temporada tots els equips ja duen el nom de Cambrils Unió.

Tres partits en les darreres dues setmanes

Espanya Canonja 1 - Cambrils Unió 0

L'equip cambrilenc va sortir derrotat, el passat 6 d'agost, del primer test de pretemporada que va suposar l'enfrontament davant l'Espanya Canonja, equip que milita a la Tercera Catalana. El gol que va suposar la derrota el va marcar l'equip canongí al darrer minut de la primera part.

Cambrils Unió 6 - Sporting Granada 0

El passat 13 d'agost el Cambrils Unió s'enfrontava a l'Sporting Granada de Reus, equip que milita a la Tercera Catalana. El resultat va ser de 6 a 0 a favor dels cambrilencs. Èrik, jugador que la temporada passada jugava al FC Cambrils, va ser l'autor de quatre gols. Els altres dos gols els van marcar Samu i Reche, de penal.

Reus Deportiu juvenil A 1 - Cambrils Unió 2

Aquest diumenge 14 d'agost el Cambrils Unió va jugar contra el juvenil A del Reus Deportiu. La victòria va ser pels cambrilencs que van derrotar els juvenils del Reus per 1 a 2. Els gols del Cambrils Unió els van marcar Reche i Yosu.
Aquest proper dissabte 20 d'agost, el Cambrils Unió juga a casa, a partir de les 19h., contra la Pobla de Mafumet B.