Societat

El gelater cambrilenc Antonio Sirvent és reconegut com a Ambaixador de Xixona

Per Redacció

Imatge de la família Sirvent al negoci de Cambrils

El gelater cambrilenc Antonio Sirvent, de la gelateria Sirvent, ha estat reconegut com a Ambaixador de Xixona de la temporada 2016. La campanya titulada "Jijona, ven a probarla", reconeix el vincle que existeix entre aquesta ciutat alacantina i Cambrils, a través de la vida i treball d'aquesta família de gelaters. Antonio Sirvent, nascut a Cambrils, és la tercera generació de gelaters procedents Xixona que hi ha a Cambrils, i que tenen establiment des de l'any 1955.

Tal com ha comentat Sirvent a Turisme de Xixona, els cambrilencs són especialment aficionats a la xocolata i sempre estan disposats a descobrir noves especialitats. Per altra banda, segons el gelater cambrilenc, "el més deliciós de Xixona és la seva gastronomia i, especialment, la renovació que s'està produint al voltant del petit format de la tapa, on es renoven els plats tradicionals i s'experimenta amb la incorporació de dolços típics com el torró". Per tota aquesta tasca d'unió entre Cambrils i Xixona, Sirvent ha estat nomenat ambaixador. Es tracta d'un projecte que connecta els dos municipis i que està promogut per la Concejalía de Turismo del Ayuntamiento de Jijona, amb l'objectiu de reconèixer la tasca de les gelateries distribuïdes arreu de l'Estat i que donen a conèixer el municipi de Xixona.
Cada any, el cambrilenc torna a Xixona, on encara hi té família i on va aprendre l'art del gelat, que encara avui dia segueix treballant a Cambrils.

Antonio Sirvent a La Turronería de Xixona

Comenta aquest article