El FC Cambrils empata al camp de l'Alcanar però segueix líder i el Vilafortuny empata contra el Salou

Imatge d'arxiu del partit que va enfrontar el FC Cambrils i l'Alcanar, a la primera volta, el passat mes de novembre

Futbol

Segona Catalana

Alcanar 0 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va empatar sense gols, 0 a 0, al camp de l'Alcanar, en un partit que va estar marcat pel fort vent que va bufar. Els cambrilencs no van ser capaços d'imposar-se a l'Alcanar, un equip que està situat en la zona baixa de la classificació ja que és el penúltim classificat del grup. Cal destacar que els locals van fer pràcticament impossible que es jugués el partit amb normalitat, ja que van propiciar contínues pèrdues de temps, així com el públic que es quedava la pilota i trigaven molt temps en retornar-la. El FC Cambrils va disposar de diverses ocasions clares per marcar, però no van estar de sort de cara a porteria. Tot i això, el FC Cambrils va sumar un punt més i, a falta de quatre jornades per al final de la lliga segueix liderant la classificació. També van acompanyar els resultats dels altres equips perseguidors. El segon classificat, el Valls, va empatar al camp del Remolins Bítem, 1 a 1, mentre que el Tortosa, que és el tercer de la classificació, va empatar al camp del Racing Bonavista per 3 a 3. Amb aquests empats, la classificació queda igual que la jornada anterior, amb el Valls a dos punts del FC Cambrils i el Tortosa a cinc punts de l'equip cambrilenc.
El proper dissabte 7 de maig, a les 16 hores, el FC Cambrils rebrà la visita del Remolins Bítem.

Tercera Catalana

Salou 2 - Vilafortuny 2

El Vilafortuny va treure un empat de la seva visita al camp del Salou, el segon classificat. El màxim perseguidor del Cambrils United, el Salou, segueix amb la seva ratxa d'empats i derrotes en les darreres jornades. En el minut 14 de joc, el Salou s'avançava en el marcador, però només vint minuts després. Suli situava l'empat al marcador. La igualada no va durar gaires minuts, ja que als quatre minuts, en el 38, el Salou feia el seu segon gol i es marxava al descans amb l'avantatge local de 2 a 1. En la represa, el Vilafortuny va sortir a empatar el partit i, només deu minuts després, aconseguia situar l'empat gràcies a un gol obra d'Adrián Grau. Malgrat que quedava gairebé tota la segona part en joc, el resultat ja no es va moure i tots dos equips es van repartir els punts. El proper dissabte, el Vilafortuny rebrà la visita de La Floresta.