Victòria del FC Cambrils i derrotes per al Cambrils United i el Vilafortuny

El FC Cambrils es va imposar a l'UD Alcanar en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 3 - CD Alcanar 1

El Cambrils es va imposar a l'Alcanar i va sumar tres importants punts per mantenir-se en els llocs capdavanters de la classificació. El partit no va començar gaire bé pels interessos locals ja que l'Alcanar es va avançar al marcador al minut 4 de partit. El gol visitant va ser ràpidament neutralitzat pel Cambrils, al minut 12 de partit, amb el gol que va marcar Víctor Garrido. A la mitja part del partit es va arribar amb el resultat d'empat. A la segona part, amb un Cambrils dominador del joc, Adrià Romeu va fer el 2 a 1 al minut 51. El Cambrils va tenir alguna altra ocasió clara de marcar, amb llançament al pal inclòs, i no va ser fins el minut 87 que va marcar el definitiu 3 a 1, gol de Raul López.
Aquest proper cap de setmana no hi ha competició. El proper partit es jugarà el diumenge 13 de desembre al camp del Remolins-Bítem.

Tercera Catalana

Falset 2 - Cambrils United 0

Segona derrota consecutiva del Cambrils United al camp del Falset, equip que fins aleshores ocupava la segona posició de la classificació i que, amb la victòria li pren el liderat a l'equip cambrilenc. La primera part va ser de màxima igualtat, en què cap dels dos equips va ser capaç de marcar cap gol i es va marxar al descans amb l'empat a zero inicial. El primer gol del partit va arribar en el minut 63 a càrrec dels locals que, arrodonien el triomf amb un segon gol, en el minut 84, gairebé a les acaballes de l'enfrontament. Amb aquesta derrota, el Cambrils United deixa la primera posició de la classificació. Ara se situa en segon lloc a dos punts del líder, que és el Falset.
El proper partit de l'equip serà el dissabte 12 de desembre a casa davant del Mont-roig.

El Vilafortuny va perdre davant l'UD Salou, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal

Vilafortuny 2 - UD Salou 3

Derrota del Vilafortuny a casa, la segona de la temporada, davant del Salou. En el minut 23 de la primera part, els salouencs s'avançaven en el marcador i, amb aquest mínim avantatge s'arribava al descans. Amb el gol en contra, el Vilafortuny va anar a remolc durant tot el partit i no va ser capaç de capgirar el marcador, malgrat que va oferir un bon joc. Ja en la segona part, en el minut 62, el Salou posava més distància en el marcador situant el 0 a 2, però només set minuts després, el Vilafortuny retallava diferències amb un gol obra de Joan Montia. Quan semblava que l'equip cambrilenc podia aconseguir l'empat, la mala sort va tornar a jugar en contra del Vilafortuny que es va marcar en pròpia porteria i va situar un complicat 1 a 3 en el marcador. Finalment, en al darrer minut de partit, els cambrilencs marcaven el seu segon gol, a càrrec de Dani Guerrero, situant el definitiu 2 a 3.
Amb aquesta derrota, el Vilafortuny ocupa la sisena posició de la classificació. El proper partit serà el diumenge 13 de desembre al camp de La Floresta.