Primera derrota del Mediterrani que perd el liderat i victòria del Laguna que se situa segon

El CFS Laguna va vèncer el Móra d'Ebre per 3 a 2, aquest passat diumenge al matí

Primera Divisió grup 6

CFS Laguna 3 - Móra d'Ebre 2

Ajustada victòria del CFS Laguna, aquest passat diumenge contra el Móra d'Ebre per 3 a 2. Va ser un altre partit molt igualat dels cambrilencs que es va resoldre en els darrers minuts del partit, gràcies a l'esforç i a l'empenta dels locals que els va permetre sumar tres punts més. A l'inici del partit, el Laguna va sortir massa confiat davant d'un rival que té millor joc del que es reflecteix en la seva classificació. En la primera part, el Móra d'Ebre va jugar molt seriosament i va poder avançar-se en el marcador. A més va disposar d'ocasions clares per haver marxat al descans amb un major avantatge.
En la segona part, els jugadors de l'equip cambrilenc van despertar i en només dos minuts van remuntar el marcador amb dos gols obra de Bryan i Fabian. Posteriorment, el Móra d'Ebre va tornar a empatar després d'una bonica jugada individual. Amb la màxima igualtat en el resultat i en el joc es va arribar al tram final del partit. Finalment, gràcies a un contraatac ben definit per Fabian, el Laguna va posar el 3 a 2 en el marcador. En els últims minuts, el Móra d'Ebre va sortir amb porter jugador però els cambrilencs van aguantar la pressió amb una bona defensa.
Amb aquest triomf, el primer equip del CFS Laguna empata en la segona posició amb l'altre equip cambrilenc del grup, el CFS Mediterrani, a tres punts del líder.

Torredembarra 5 - CFS Mediterrani 3

El Mediterrani va patir la primera derrota de la temporada per 5 a 3 a la pista del fins aleshores colíder de la categoria, el Torredembarra que, amb aquesta victòria, queda com a líder en solitari amb un partit més que els cambrilencs.
Els primers minuts del partit van ser de clar domini de joc i d'oportunitats per al conjunt local que va sortir molt endollat, conscient de la importància del partit. Per contra, el Mediterrani no va poder treure's la pressió del damunt fins ben entrada la primera part. Tot i tenir diferents ocasions de gol, el Torredembarra no va poder marcar fins 5 minuts abans del descans, gràcies a un contraatac després d'un robatori de pilota en el centre de la pista. El Mediterrani es va refer ben aviat amb un gol de David que va recollir la pilota a l'interior de l'àrea petita i va poder sorprendre el porter visitant. Amb l'empat a un es va arribar al descans.
En la represa, el Torredembarra va augmentar la pressió i fruit d'això va poder marcar el 2 a 1, als dos minuts. Aquest gol va esperonar l'equip local que es va mostrar més encertat que el Mediterrani, que no era capaç de crear ocasions de gol. Cap a la meitat de la segona part es van produir uns minuts fatídics per al Mediterrani, ja que els locals van fer forat en el marcador després de transformar dos contraatacs, 4 a 1, a falta de vuit minuts del final. A partir d'aquí, el Mediterrani va arriscar i va sortir amb porter jugador, però una mala decisió va propiciar el cinquè gol dels locals a porteria buida. Lluny de tirar la tovallola, el Mediterrani va creure en la remuntada, malgrat que quedava poc temps. Primer Cristian va marcar el 5 a 2 al transformar un doble penal i dos minuts després, Héctor va sorprendre el porter local amb un fort xut, a falta de tres minuts del final. Aquest gol va posar la por al cos dels locals que es van veure superats per l'atac dels cambrilencs, però la falta de temps i la manca de punteria van impedir que el Mediterrani culminés la remuntada.