Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Manuel Lloret i Alicia Sánchez guanyen el Triatló de l’Hospitalet de l’Infant

Podi del triatló de l'Hospitalet de l'Infant, en la categoria olímpic i esprint

El triatló de l’Hospitalet de l’Infant va reunir 200 esportistes –entre les diferents modalitats–, en les proves disputades aquest passat dissabte a la tarda. A les 15:30 hores de la tarda, es va donar el tret de sortida del triatló amb la distancia olímpica. El sector de natació, que es va disputar a la platja de l'Arenal, va veure augmentat la seva dificultat a causa d’una mar moguda provocada per les darreres tempestes. Manuel Lloret, del Club Natació Sitges, va ser el primer en sortir de l’aigua amb gran distància respecte el grup perseguidor. Sense cap adversari va realitzar el sector ciclista i la cursa a peu totalment en solitari i va entrar a meta amb un temps de 2 hores 6 minuts i 1 segon. 4 minuts després va arribar Pol Gimeno (CN Catalunya) seguit de Joseba Arana (CN Sitges) amb un temps de 2:10:56.

En la categoria femenina, Alicia Sánchez (CT La Pobla) va protagonitzar una remuntada per emportar-se la victòria amb un temps de 2 hores 42 minuts i 23 segons. La segona posició va ser per Aitana Domenech (Prat Triatló 1994) seguida de Miriam Olivares (CAES Picornell). Pocs minuts abans de l’arribada dels primers classificats de l’olímpica va començar la distància esprint (750 m. de natació, 20km de ciclisme i 5km de cursa a peu). Aquesta distància va tenir, com en la distància Olímpica, un clar dominador de principi a fi. L’atleta barceloní del FastTriatlon, Albert Parreño, va guanyar la prova en 1:04:57, confirmant així la seva hegemonia en el circuit Just Tri on també va guanyar les proves de Cambrils i l’Ametlla de Mar. El segon calaix del podi va ser per Manel Zuñiga del Cambrils Club Triatló, i el tercer per Pau Marza del Megabici-MB2Training.
En dones, Anna Flaquer, a l'igual que el seu company d’equip en categoria masculina, va dominar la prova en tot moment. Va entrar a meta en 1 hora 11 minuts i 11 segons, seguida de Núria Florencio del Triatló Serres del Mestral i Tania Guerra del Prat Triatló 1994.
A banda del triatló, també es va disputar un Aquatló amb victòria de David Martinez i Gemma Ruiz.
El Triatló de l’Hospitalet va ser organitzat de forma conjunta l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa Running Solutions.