Victòries del FC Cambrils i del Vilafortuny i empat de l'United

Segona Catalana

UE Valls 1 - FC Cambrils 3

El FC Cambrils es va imposar al Valls a domicili per un clar marcador. Els cambrilencs van inaugurar el marcador al minut 4 de partit amb un gol de Víctor Garrido. Al minut 18 de partit el Valls aconseguia l'empat en el llançament d'una falta. Amb el partit igualat es va arribar a la mitja part. Poc després de la represa un jugador del Valls veia la segona targeta groga i era expulsat. Aquesta circumstància va ser decisiva i el FC Cambrils ho va saber aprofitar. Al minut 71 Víctor Garrido feia el segon gol i al minut 87 de partit era Xavier Fabra qui feia pujar el definitiu 1 a 3 al marcador.
Amb aquest resultat el FC Cambrils es col·loca en segon lloc de la classificació, a dos punts del Tortosa. Aquest proper cap de setmana el FC Cambrils rep al CD La Cava.

United i La Selva van empatar a 1 en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Nou Estadi Municipal

Tercera Catalana

CF Cambrils United 1 - FC La Selva del Camp 1

L'United no va poder passar de l'empat davant La Selva del Camp, en el partit disputat aquest dissabte a la tarda al Nou Estadi Municipal. Els cambrilencs es van avançar en el marcador al minut 7 de partit amb gol de Frankie i La Selva va empatar al 37 amb un gol en pròpia porteria del jugador cambrilenc Francisco Martín. El marcador ja no es va moure més tot i que l'United va tenir una clara ocasió de gol en el segon temps quan Gabriel Giménez, després d'haver driblat el porter i quedar-se sol davant la porteria visitant no va encertar a col·locar la pilota entre els tres pals.
Amb aquest empat l'United perd el liderat del grup i es col·loca en segona posició, empatat a punts amb el líder, el Bonavista. Aquest proper cap de setmana l'United juga al camp de l'At. Camp Clar.

El Vilafortuny va derrotar l'At Camp Clar en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

AE Vilafortuny 5 - At Camp Clar 2

partit molt treballat per part del Vilafortuny que va remuntar dues vegades el marcador i es va acabar imposant per un resultat força contundent a l'At Camp Clar. Els visitants es van avançar en el marcador al minut 12 de partit i Joan Montia empatava al minut 26. De nou era el Camp Clar qui s'avançava en el marcador i feia l'1 a 2 al minut 30. L'empat arribava quatre minuts més tard amb gol de Vicenç Beneito. Amb el 2 a 2 en el marcador s'arribava a la mitja part. A la segona part, amb un Vilafortuny força intens, van anar caient els gols al sarró local. Roger Crusells va marcar el 3 a 2 al minut 60 i un minut després, Jesús Ortiz marcava de penal el 4 a 2. El cinquè i definitiu gol el va fer Miguel Sánchez al minut 85 de partit.
El Vilafortuny es col·loca cinquè a la classificació del grup. Aquest proper cap de setmana jugarà al camp de l'Unió Astorga.