L'equip júnior del CB Cambrils guanya l'UE Barberà i accedeix a la fase interterritorial

Detall del partit disputat, aquest passat divendres, entre el CB Cambrils i l'UE Barberà

L'equip júnior masculí del CB Cambrils va aconseguir l'accés a la fase interterritorial al derrotar, aquest passat divendres al vespre, l'UE Barberà A, de Barberà del Vallès, pel resultat de 73 a 59 i es converteix en el primer equip júnior de la història del CB Cambrils que disputarà aquesta competició. Els cambrilencs venien de perdre el partit contra l'UE Gaudí A, el dia anterior, i afrontaven aquest partit amb només vuit jugadors. Tot i això, el CB Cambrils va sortir manant en el marcador, que va dominar en tot moment i només el va tenir en contra durant uns breus minuts dins del primer període. En el quart i darrer període els cambrilencs dominaven el marcador amb poc més de vint punts d'avantatge. L'UE Barberà, però, no es va donar per vençut i va posar la suficient dosi d'emoció quan es va arribar a col·locar a set punts dels cambrilencs i amb cinc minuts pel davant. El CB Cambrils va saber reaccionar i, finalment, va tancar el marcador amb 14 punts d'avantatge i superant aquesta fase prèvia de forma brillant.
Un cop formalitzat a l'accés a la fase interterritorial de la categoria júnior, ben aviat es farà públic el calendari de competició que començarà a finals de setembre o inicis del mes d'octubre.

Jugadors i entrenador del CB Cambrils, un cop acabat el partit i aconseguida la classificació per a la fase interterritorial