Juan Martínez completa el Gran Trail Aneto-Posets, de 109 quilòmetres, en la posició 28

Juan Martínez, al centre de la imatge, durant la disputa de la prova

El cambrilenc Juan Martínez va competir, els passats 25 i 26 de juliol, al Gran Trail Aneto-Posets. Es tracta d'una duríssima i espectacular cursa, en condicions de semi-autosuficiència, que rodeja els dos pics de major alçada dels Pirineus: l'Aneto (3.404 metres) i el Posets (3.375 metres). Amb un trajecte de 109 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de 14.000 metres, la cursa va sortir de la vila de Benasc i va rodejar l'Aneto, en direcció al refugi de La Renclusa. Després, els corredors van remuntar la vall de Barrancs i van ascendir fins al turó de Salenques (2.797 metres) per després seguir fins a la vall de Ballibierna. A continuació, els participants van arribar novament a la població de Benasc i des d'allí van ascendir fins a Cerler, van baixar fins a Anciles i Eriste per iniciar la volta al massís del Posets. En aquest tram, els corredors superen l'alçada més alta de la prova: el coll de la Forqueta, a 2.900 metres. Des d'aquest punt, la prova segueix fins al refugi de Biadós i, a continuació, el refugi d'Estós, completant el recorregut fins a Benasc.

Juan Martínez va completar la prova amb un temps de 23 hores i 24 minuts i, va entrar a la línia de meta en la posició 28 –amb el mateix temps que els competidors que van entrar en els llocs 26 i 27– d'un total de 300 inscrits. Martínez s'ha mostrat molt content i satisfet de la seva participació i resultat en una prova tan dura i exigent. El cambrilenc ha volgut agrair la col·laboració al seu company i entrenador Atilla Ozkan, així com a Instal·lacions Daler, Compta Clar, el Bar Casa Paco i al Centre Excursionista Cambrils.