El Cambrils CH aconsegueix l'ascens a Primera Nacional Catalana

Els jugadors del Cambrils CH van celebrar el triomf i l'ascens a peu de pista, un cop es va acabar el partit

El Cambrils CH va aconseguir l'ascens a la Primera Nacional Catalana en una nit memorable i plena d'emocions, aquest passat divendres. El partit era molt important per els dos equips per dos motius ben diferents, pel Cambrils CH el triomf suposava quedar campió de la fase regular i per tant aconseguir l'ascens a la Primera Nacional Catalana i per part de l'Amposta, una victòria significava assegurar la seva permanència una temporada mes a la Primera Catalana.

El nervis dels locals van estar presents els primers deu minuts del partit. En aquest període de temps un gol en pròpia porta del jugador Arnau Moragas, quan el partit portava cinc minuts de joc, feia pensar que seria un partit difícil, com així va ser. Quan es portaven deu minuts de joc el jugador local Oriol Borràs va aprofitar el rebuig de la tanca del camp per fer pujar al marcador l'empat a un. Cinc minuts mes tard una gran jugada de Ruben Garcia feia pujar el 2-1 al marcador i posava una mica més de pausa al joc cambrilenc. El jugadors de l'Alfred Bages van començar a practicar l'hoquei que han dut a terme durant tota la temporada i fruit d'aquest bon joc va arribar el gol d'Arnau Moragas posant al lluminós un 3-1, resultat amb el que es va arribar al descans i que feia pensar a tota la parròquia local que la calma i els gols arribarien de part dels locals a la segona part.

La segona part va començar com la primera amb un Cambrils molt tens i un Amposta molt incisiu que no tenia cap altra opció que buscar escurçar el resultat per tenir alguna opció de cara a treure algun punt de Cambrils. Fruit d'aquesta pressió va arribar una falta directa a favor dels visitants que aconseguien el seu segon gol i posaven els nervis a l'equip i a l'afició blanc i blava que, tot s'ha de dir, va estar tot el partit animant als seus i ajudant-los amb el seu suport. Amb el 3-2 al marcador, el Cambrils va errar una falta directa i un penal. Va ser quan faltaven quatre minuts per finalitzar el partit que un encertat Ruben Garcia va transformar, de manera magistral, un penal que l'àrbitre va assenyalar en contra de l'Amposta fent pujar al marcador el 4-2.
Amb aquest resultat va finalitzar el partit i l'esclat de joia al finalitzar el mateix, per part dels jugadors i l'afició, va certificar l'ascens matemàtic a la Primera Nacional Catalana a manca d'una jornada per finalitzar la fase regular. La pista es va convertir en l'escenari de les celebracions de jugadors i membres de la junta mentre que a la grada l'afició agraïa als jugadors la gran temporada que han realitzat.