Empats del FC Cambrils i Cambrils United i victòria a domicili del Vilafortuny

Moment del xut de Javier Pérez del Cambrils United que va acabar en gol en el partit contra l'España Canonja

Segona Catalana

CF Ampolla 3 - FC Cambrils 3

El FC Cambrils es va endur un punt en el seu primer desplaçament de la temporada al sempre difícil camp de l'Ampolla. Els sis gols que es van marcar en el partit es van fer tots a la primera part. Es va avançar el Cambrils, al minut 7, amb gol de Kylian, i tres minuts més tard, al 10, marcava Erik González, col·locant el 0 a 2 en el marcador. L'Ampolla va reaccionar i en 7 minuts va empatar el partit. Kylian va posar el 2 a 3 en el minut 24 de partit i l'Ampolla aconseguia l'empat definitiu a quatre minuts d'arribar el descans. A la segona part el marcador ja no es va moure tot i que el Cambrils va disposar d'un parell de bones jugades per marcar. Els cambrilencs van acabar el partit amb un home menys ja que l'àrbitre va expulsar Josu Rigal al mostrar-li la segona targeta groga del partit, al minut 74.
Després dels quatre punts aconseguits en les dues jornades disputades, el FC Cambrils se situa quart a la classificació.
Aquest proper cap de setmana el FC Cambrils rep el Camarles, equip que encara no ha sumat cap punt en l'actual campionat.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - España Canonja 1

Partit complicat de l'United davant un equip dur i que comptava amb una nodrit grup de seguidors. L'United, pendent de tancar definitivament la seva plantilla, va haver de cridar a tres jugadors del juvenil per a disputar aquest partit. Els cambrilencs es van avançar en el marcador, en el minut 21 de partit, amb gol de Javier Pérez. L'España Canonja va aconseguir el gol de l'empat al minut 85, a falta de cinc minuts per a l'acabament. A destacar que els dos equips van acabar el partit amb un jugador menys.
La propera setmana el Cambrils United jugarà al camp de l'Hospitalet de l'Infant.

Internacional de Reus 0 - Vilafortuny 5

Contundent victòria del Vilafortuny al camp de l'Internacional de Reus. Albert Jiménez va fer tres gols i els altres dos van anar a càrrec d'Ortiz. La primera part va acabar amb el resultat de 0 a 2. El Vilafortuny va rematar la feina amb els tres gols aconseguits a la segona part.
Aquesta propera setmana el Vilafortuny jugarà a casa davant l'España Canonja.