Les regatistes Carla i Marta Munté, segones al 29er North American Open disputat a Canadà

Les germanes Munté van aconseguir la segona posició a Canadà

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils, Carla i Marta Munté, van finalitzar en la segona posició de la classificació absoluta i primeres en l'apartat femení al 29er North American Open, celebrat durant quatre dies a Kingston, Canadà, la setmana passada. Les germanes Munté van fer un campionat excel·lent, lluitant entre la primera i la segona posició de la classificació general amb la parella d’australians Hansen i Morton i tenint a 68 parelles de rivals de deu països de tot el món.

Tot i que el vent no va bufar gaire i es van haver de suspendre proves, va ser un campionat intens i molt viscut per tots els participants. Finalment la Carla i la Marta recollien la seva recompensa i pujaven al podi de la competició. D'altra banda, aquest passat dissabte, van iniciar a la mateixa localitat canadenca de Kingston, el campionat del món de 29er, que s'allargarà fins el dia 2 d'agost.