El ciclista Alejandro Sánchez comença la temporada amb tres victòries

Álejandro Sánchez, amb el mallot verd, durant la prova de Manrubia

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez ha començat la nova temporada de ciclisme a les files del CC Oscense Lasaosa d'Osca. L'inici de la competició no pot haver començat millor pel cambrilenc, ja que de les tres carreres de pista que ha disputat ha aconseguit la primera posició, col·locant-se líder de la lliga catalana de pista.

Els dies 5-6 i 12-13 d'abril, Sánchez va competir a la copa Manrubia de Castelló, una competició que l'any passat va haver de deixar perquè va patir una caiguda força greu. Aquest any, el cambrilenc s'ha tret l'espina i ha aconseguit quedar tercer de la classificació general.

Per altra banda, el passat 18 d'abril, Sánchez va participar a la prova Memorial Alfredo Ruiz a Logroño, que va comptar amb la participació de 98 ciclistes. El cambrilenc va disputar les metes volants, assolint la primera posició i la segona posició en la la categoria de carrera. La propera competició de Sánchez serà el proper 27 d'abril a Sabiñánigo.