Edició 2973 | dilluns 11 de desembre de 2017 | Any XII
  Cercador     
En portada Informació Societat Cultura Esports Camp Hemeroteca Opinió Reportatges Cambrils.tv Agenda
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
  RECAPTACIÓ. IMPOST ACTIVITATS ECONÒMIQUES  
Ajuntament de Cambrils [+]

INFORMACIÓ GENERAL | dimecres 3 agost '11 | 11:44 | 2698 lectures |
PRÉSTEC

L'Associació de veïns Platja de la Llosa vol que l'Ajuntament demani responsabilitats pel desviament dels diners del Fomit destinats al barri de la Llosa

Text Redacció  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Imatge de les obres de la primera fase del barri de la Llosa

L'Associació de Veïns i Propietaris Platja de la Llosa, presidida per Joan M. Culsan, ha emès un contundent comunicat en el que carrega contra l'exalcalde, Robert Benaiges, i la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri de la Llosa, per tota la qüestió de les obres pendents al barri i la desviació del préstec del Fomit. El comunicat comença explicant que l'Associació de Veïns Platja de la Llosa es va constituir "després de dos anys de mentides i manipulacions per part de l'exalcalde Robert Benaiges i de la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri de la Llosa, Ana M. Franquet, sobre la continuació de les fases 2 i 3 de les obres de remodelació al barri i no obtenir cap mena de resposta a les nostres sol·licituds d'aclariment". És per aquest motiu, segons diu el comunicat, que aquesta associació veïnal va decidir presentar denúncies davant del Ministeri de Turisme, que és qui va concedir el préstec Fomit, i de la Generalitat de Catalunya, organisme encarregat del seguiment del préstec.

"Total connivència entre la presidenta del barri i l'exalcalde"

El manifest continua dient que arran de les denúncies presentades per l'associació, "s'han confirmat les nostres sospites, ens quedem sense les obres. A més, l'Ajuntament ha de retornar uns quatre milions d'euros no invertits i els cambrilencs han de pagar els prop de 600.000 euros més per l'increment dels interessos d'aquests diners no invertits en les obres de la Llosa". En el manifest, l'Associació de Veïns Platja de la Llosa vol fer constar "la total connivència existent entre la presidenta del barri i l'exalcalde que va permetre fer un mal ús dels diners que eren pel barri. La presidenta ja té els carrers arreglats i els sentits de circulació de vehicles al seu gust per tal de no tenir sorolls i molèsties i fins i tot va fer retirar uns senyals de trànsit del seu carrer".
El comunicat continua assenyalant a la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri de la Llosa de "no defensar els interessos dels veïns pel que fa al tema de les obres ja que fa pocs dies encara va dir que les començarien a primers d'octubre d'aquest any. Potser no sap o no distingeix què vol dir licitar o fer un acord d'intencions que és el que es va fer en el ple de l'Ajuntament del dia 31 de març de 2011".

"Volem que es demanin responsabilitats"

L'Associació de Veïns i Propietaris Platja de la Llosa vol que l'Ajuntament de Cambrils "demani les responsabilitats que corresponguin per aquests fets tan greus. Això no pot quedar així. Estem indignats amb la ineptitud de l'exalcalde i els perjudicis ocasionats a dues terceres parts de veïns del barri i al poble de Cambrils i creiem que qui ha gestionat tan malament els cabals públics no pot tenir el premi de ser vicepresident del Consell Comarcal del Baix Camp".

 PUBLICITAT
 PUBLICITAT
 PUBLICITAT


EXPRESSA LA TEVA OPINIÓ ! 9 comentaris rebuts

entre ellos se premian ya sea pp.psoe.ciu.etcetera
casino | Contestar aquest comentari! | 3/8/2011 - 18:39
Aquest senyor president no es el que criticava els membres de la junta de l'AA.VV. de la Llosa, que pasa que ara ha creat una altra AA.VV. per ell solet?, n'hi han que no estan mai contents i sempre van creant follons per tot arreu. No em crec de la misa la meitat.
romer | Contestar aquest comentari! | 3/8/2011 - 19:48
procura creertela que no se haran las obras de la llosa por la desviación del prestamo y es una verdad objetiva.
comienza a creertelo | Contestar aquest comentari! | 4/8/2011 - 10:42
Sra, Presidenta:

Dons que no sa enterat del que va fer l´ex-gobern, dels diners destinats al seu barri?

¿Perqué vosté no u explica?
VOLEM SABERHU | Contestar aquest comentari! | 3/8/2011 - 23:03
Yo te lo explicaré: la Presidenta consiguió del Benaiges el alquiler de una parcela por dos años y un módulo de 5.000eu. para hacer un ¿centro social?. El Benaiges le quedó muy agradecido ya que construirlo en obra costaba 400.000eu.
La Presidenta no se leyó el contrato del FOMIT (o bien estaba de acuerdo con el alcalde) y, aún más, mandó una nota a los socios diciendo que la utilización del resto de dinero se invertía en otras obras del pueblo y que todo era legal, incluso diciendo que se podía consultar. Por supuesto, ella, al vivir en donde se hizo la primera fase, ya tenía arreglada su calle y le importaba un pepino el resto.
Te preguntarás ¿por que no se la destituye? Pues porque todos sus vecinos, que por supuesto también tienen sus calles arregladas y son la mayoría que viven todo el año, le apoyan y están encantados de ir a este ¿centro cívico? a hacer calceta, bailar sevillanas, tomar el vermut, etc.etc.
Por esta razón, se ha constituido una nueva Asociación de vecinos para conseguir el resto de las obras, denunciando a la Generalitat y al FOMIT los hechos, cosa que ha sido incapaz de efectuar la Presidenta que citas.
Explicación de un vecino de La Llosa. | Contestar aquest comentari! | 5/8/2011 - 19:02
Tot el dia queixant-se, esta bé d?informació del desgavell del govern anterior i correcta l?estreteix-se de rentar-se les mans i no assumí responsabilitats.
Però senyors meus us bau presentar per a governar i fins ara no he vist cap mesura ni política ni de gestió, la gestió econòmica no ha de influir ni excusar-ho tot, es poden prendre acords sense massa cost econòmic com per exemple restituir el desgavell de direcció única del carrer Orquídies.
L'observador de Ponent | Contestar aquest comentari! | 4/8/2011 - 9:34
COMPLETAMENT D'ACORD!! RESTITUIR TRANSIT NORMAL CARRER ORQUIDIES I TREURE CONTENIDORS!! FER PETICIONS!!
VICTIMA | Contestar aquest comentari! | 5/8/2011 - 18:18
Contestacion a romero. Para decir lo que dices, creo que debes estar ciego. Creo que está muy claro que lo que quieren en la nueva asociación son las obras. Quizás tu vives donde en la zona arreglada, junto con la Presidenta y te importa un pepino?. A los ciudadanos les costarán 600.000,- Euros y se quedarán sin obras por el consentimiento de la Presidenta de permitir el desvio del dinero.
uno del barrio. | Contestar aquest comentari! | 8/8/2011 - 13:56
Me gustaria saber lo que dirá la Sra. Franquet a los vecinos en la Asamblea de vecinos sobre el tema de las obras. El dia escogido, así como la hora son claro reflejo de que quiere que no vaya nadie. A quien se le ocurre poner la reunión un sábado a las 9 h. de la mañana del 20 de Agosto? Que pretende ocultar a los vecinos perjudicados que tendrán las obras?
cambrilenc | Contestar aquest comentari! | 8/8/2011 - 18:32

 PUBLICITAT  PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT  PUBLICITAT
aaaa aaaa aaaa
a
 PUBLICITAT
aaaa
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
 PUBLICITAT
a
a

NOTÍCIES RELACIONADES


 2 dies després | divendres 5 agost '11

El regidor d'Hisenda Ramon Llobet respon al PSC afirmant que tenen por dels resultats de l'auditoria
20 comentaris

 1 dia després | dijous 4 agost '11

El PSC desmenteix les xifres donades sobre els préstecs FOMIT i diu que si no es fan les obres serà responsabilitat de l'actual govern
31 comentaris

 1 dia després | dijous 4 agost '11

Mercè Dalmau replica al PSC demostrant que l'anterior govern va incomplir les bases dels FOMIT destinant diners a altres inversions
30 comentaris

 0 dies després | dimecres 3 agost '11

Ramon Llobet: "La mala gestió dels fons FOMIT per part de Robert Benaiges i el seu govern podria costar més de 7 milions d'euros a les arques cambrilenques"
28 comentaris

 3 mesos abans | dijous 5 maig '11

CiU critica la mala utilització que l'Ajuntament ha fet del préstec de FOMIT, destinat a les obres de la Llosa
24 comentaris

 4 mesos abans | divendres 1 abril '11

Les obres de remodelació de les fases 2 i 3 del barri de la Llosa no es licitaran fins el proper mandat
37 comentaris

 4 mesos abans | dimecres 23 març '11

Neix una nova associació veïnal a la Llosa que reclama un control econòmic sobre les obres pendents de remodelació del barri
23 comentaris

 1 any abans | dimecres 3 març '10

Les obres de les fases 2 i 3 de remodelació del barri de la Llosa no estaran enllestides aquest mandat
1 comentari
  + COMENTADES     + LLEGIDES     EDICIÓ 2973 (3/8/2011)  

q
revista cambrils


Associació Cultural REVISTA CAMBRILS
C/Sant Placid, 7 (baixos) | 977 79 43 43

revistacambrils@revistacambrils.cat
43850 Cambrils (Tarragona)
© Tots els drets reservats 1996, 2017

 
OJD Interactiva:
 
Membre de:
 
   
Associat a l'àrea digital
Membre de:
acpg

Amb el suport de: